Events

Naast de weekgroepen zijn er andere events (workshops of dansdagen). Ze zijn een mooie aanvullingen op de vaste dansgroep of om af en toe te dansen. Wil je automatisch op de  hoogte worden gehouden van deze events/workshops? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief door een email te sturen naar info@biodanzametmarlie.nl. Welkom!

In augustus zijn er buiten dans mogelijkheden. Vanaf september zijn er weer live bijeenkomsten en per event wordt gekeken of het wel of niet kan plaatsvinden. Biodanza en healing tao met opladen en uitrusten op 6 september zal het eerste live event zijn. Interesse voor open workshops? stuur een email naar info@biodanzametmarlie.nl.

 

Marlie organiseert zelf events en wordt gevraagd als gastdocent.

 

6 september zondagmiddag: biodanza & healing tao – nazomer, Weesp. €45,- Aanmelden: info@biodanzametmarlie.nl. Info: zie hieronder “opladen & uitrusten”.

1 november zondagmiddag: biodanza & healing tao – herfst, Weesp. €45,- Aanmelden: info@biodanzametmarlie.nl. Info: zie hieronder “opladen & uitrusten”.

 

Marlie als gastdocent:

10-12 juli: healing festival Venwoude/Lage Vuursche. Organisatie www.healingfestival.nl.

3 oktober zaterdagavond: ‘dansjevrij’ in Amersfoort. Voor iedereen toegankelijk. 17,-. Organisatie www.dansjevrij.nl.

7 november zaterdag: tantradag in Djoy, Rotterdam. 55,- excl. eten. Organisatie www.tantratraining.nl.

 

 

Het mysterie van liefde, verdiepingsworkshops

De workshops nodigen uit om ons te verdiepen in het mysterie van liefde – met mannen en vrouwen. 

lees meer… »

Opladen & uitrusten

Een nieuwe cyclus Biodanza & Healing Tao start in februari 2020!

We volgen in deze jaarcyclus de seizoenen. De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven, ieder seizoen heeft eigen kracht en kwaliteiten en daar kun je gebruik van maken. Als je met het seizoen meebeweegt, verlies je geen energie maar krijg je het. In deze jaarcyclus leer je hoe. De jaarcyclus wordt voor de derde keer georganiseerd. lees meer… »