Het mysterie van liefde, verdiepingsworkshops

De workshops nodigen uit om ons te verdiepen in het mysterie van liefde – met mannen en vrouwen. 

Mannelijke en vrouwelijke energieën – een ontmoeting in het krachtenveld;  The power of love – man/ vrouw essentie en seksualiteit. Tijdens deze verdiepingsworkshop(s) zullen we ons verbinden met onze mannelijke of vrouwelijke energieën en de overgave die we hierin kunnen voelen. Het mannelijke: kracht en uitdaging. Het vrouwelijke: zachtheid en ontvangen. In dit krachtenveld kunnen we elkaar ontmoeten, aanvullen en in vervoering brengen met passie en vuur. Prachtige workshop(s) van diep voelen, verbinding en overgave. 

Voor mensen met ruime biodanza ervaring en/of lichaamswerk ervaring. Neem even contact op wanneer je twijfelt over je ervaring. 

Facilitatoren: Marlie Wetemans en Arjan Leushuis. 

zaterdagavond 28 maart 19.30u-22.00u (ontvangst 19.00u). Naderhand kun je nog langer blijven om gezellig na te praten in de mooie lounge ruimte met een kop thee en wat lekkers. 

zaterdagavond 30 mei: locatie is nog niet bekend. 

(Nieuwe data volgen).  

Bijdrage Deelname 25,-/ 30,- per workshop (bij aanmelding en betaling 3 weken vooraf, daarna 30,-). De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekening nummer NL70 RABO 013.55.42.812 t.n.v. M. Wetemans te Weesp o.v.v. je naam, datum dansdag.

Aanmelden info@biodanzametmarlie.nl. Als ik je niet ken verneem ik graag iets over jouw biodanza en/of lichaamswerk ervaring. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging. 

Locatie De lunet, Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. We dansen in een sfeervolle danszaal op de 2e etage, de zaal heeft een houten dansvloer en een aangenaam lounge gedeelte. Het is gelegen in Naarden (het midden van het land) en is goed bereikbaar met de auto, je kunt er gratis parkeren. Kom je met OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren.

Marlie Wetemans (Weesp, Almere, Naarden) www.biodanzametmarlie.nlwww.liefdescoaching.nl