Het mysterie van liefde, dansdagen

Deze dansdagen nodigen uit om ons te verdiepen in het mysterie van liefde. In totaal zes dansdagen waarbij steeds één thema in twee dagen wordt behandeld zodat we ons hierin verder kunnen verdiepen. De thema’s zijn: contact en genieten, eigenwaarde en mannen-vrouwen. Je kunt deelnemen aan de gehele serie, in een blokje per thema of losse dagen. De verdiepingsdagen dagen zijn geschikt voor mensen met Biodanza en/of lichaamswerk ervaring. Neem bij twijfel of vragen even contact op. Een aantal dagen zijn al geweest.

Data

  • 13 oktober 2019, mannen-vrouwen met Arjan Leushuis en Marlie Wetemans
  • 22 december 2019, eigenwaarde met Digna Schenk en Marlie Wetemans

Wat is liefde? Liefde heeft voor ieder mens een andere betekenis. Liefde kan nooit helemaal ontrafeld worden, heb je een liefdesmysterie ontrafeld dan dient zich weer een volgend mysterie aan. Liefde blijft altijd vragen oproepen. Waar we ook zijn in ons leven en wat we ook hebben meegemaakt, door ons te verdiepen in wie wij zijn komen we steeds dichter bij onze essentie en dat is liefde.

 

Een prachtige verdiepingsdag op 13 oktober met Arjan Leushuis en Marlie Wetemans. Deze dag gaat over in je eigen kracht staan als man of vrouw en daarin overgave te voelen. De ochtend vivencia gaat over de bekrachtiging van je identiteit en in de middag omarmen we de zachtheid (affectiviteit).

 

Programma 11.00 uur -17.30 uur. Aankomst met thee/koffie vanaf 10.30 uur. We dansen twee verdiepende vivencias en tijdens de gezamenlijke uitgebreide lunch delen we onze zelf meegebrachte gerechten.

Bijdrage Deelname €55,- per dag. De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekening nummer NL70 RABO 013.55.42.812 t.n.v. M. Wetemans te Weesp o.v.v. je naam, datum dansdag het mysterie van liefde.

Aanmelden Mail Marlie: info@biodanzametmarlie.nl en/of bij de docent die ook op die dag lesgeeft.

Locatie De lunet, Amersfoortsestraatweg 16, Naarden.

Een sfeervolle danszaal met een houten dansvloer en een aangenaam lounge gedeelte. Het is gelegen in Naarden (het midden van het land) en is goed bereikbaar met de auto, je kunt er gratis parkeren. Kom je met OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren.

Wie zijn wij? Vier enthousiaste dansers met veel ervaring in het geven van biodanza workshops en verdiepingsdagen.