Events

Marlie organiseert diverse events en wordt regelmatig als gastdocent gevraagd. Ze zijn een mooie aanvullingen op de vaste dansgroep of om af en toe te dansen. Wil je hiervan op de  hoogte gehouden worden? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief door een email te sturen naar info@biodanzametmarlie.nl. Welkom!

 

Online retraite: “Boost je immuunsysteem”

Mediteren om je immuunsysteem vitaal te houden. Zeker nu in deze winterperiode is het van belang om je immuunsysteem aandacht te geven en goed te onderhouden. We mediteren 1 keer per maand op zondagochtend. 

lees meer… »

Afrikaanse dans-doundoun workshops

Dynamisch en pittig: lekker zweten en je in een Afrikaanse sfeer begeven, dansen en tegelijkertijd de doundoun (trommel met stokken) bespelen. Data:  16 mei (Naarden) en 20 juni (Weesp) 2021.  

lees meer… »

Opladen & uitrusten

Een nieuwe jaarcyclus biodanza & healing tao 2021!

We volgen in deze jaarcyclus de seizoenen. De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven, ieder seizoen heeft eigen kracht en kwaliteiten en daar kun je gebruik van maken. Als je met het seizoen meebeweegt, verlies je geen energie maar krijg je het. In deze jaarcyclus leer je hoe. De jaarcyclus wordt voor de vijfde keer georganiseerd. lees meer… »

Het mysterie van liefde, verdiepingsworkshops

De workshops nodigen uit om ons te verdiepen in het mysterie van liefde. Op dit moment zijn er (nog) geen workshops gepland. 

lees meer… »