Events

Marlie organiseert diverse events en wordt regelmatig als gastdocent gevraagd. Ze zijn een mooie aanvullingen op de vaste dansgroep of om af en toe te dansen. Wil je hiervan op de  hoogte gehouden worden? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief door een email te sturen naar info@biodanzametmarlie.nl. Welkom!

 

Dansen aan zee – Zandvoort Zuid

Dansen aan zee. Met de haren in de wind en met onze blote voeten in het zand heerlijk dansen, genieten en ontspannen met Marjolein en Marlie.  Op vrijdag middag 6 augustus én het weekend er na op 13,14 óf 15 augustus.  

lees meer… »

Zomerdans NH

Diverse docenten uit Noord-Holland geven wekelijks zomerdans (biodanza) van 28 juli tot en met 25 augustus. 

Op woensdag 11 augustus geven Marlie Wetemans en Yvonne Koppes zomerdans bij Yurtlife in Zaandam. 

lees meer… »

Afrikaanse dans-doundoun workshops

Dynamisch en pittig: lekker zweten en je in een Afrikaanse sfeer begeven, dansen en tegelijkertijd de doundoun (trommel met stokken) bespelen. Data:  20 juni en 5 september (Weesp) 2021.  Met kans op buiten dansen!

lees meer… »

Opladen & uitrusten

biodanza & healing tao 2021!

We volgen in deze jaarcyclus de seizoenen. De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven, ieder seizoen heeft eigen kracht en kwaliteiten en daar kun je gebruik van maken. Als je met het seizoen meebeweegt, verlies je geen energie maar krijg je het. In deze jaarcyclus leer je hoe. De jaarcyclus wordt voor de vijfde keer georganiseerd. lees meer… »

Het mysterie van liefde, verdiepingsworkshops

De workshops nodigen uit om ons te verdiepen in het mysterie van liefde. 

lees meer… »