Events

Naast de weekgroepen zijn er andere events (workshops of dansdagen). Ze zijn een mooie aanvullingen op de vaste dansgroep of om af en toe te dansen. Wil je automatisch op de  hoogte worden gehouden van deze events/workshops? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief door een email te sturen naar info@biodanzametmarlie.nl. Welkom!

 

Marlie organiseert zelf events en wordt gevraagd als gastdocent.

Wil je meedoen? wacht niet te lang met je aan te melden. Per locatie is er beperkt plek zodat er genoeg ruimte is om lekker te kunnen bewegen.

 

3 oktober zaterdagavond: Aphrodite’s sensuele energie. Dansjevrij, Amersfoort. kaartjes E15,- via www.dansjevrij.nl.

Aphrodite is de godin van de liefde en sensualiteit. Sensuele energie is in ieder van ons aanwezig zowel bij mannen als bij vrouwen. Het is de energie die er voor zorgt dat we ons aantrekkelijk en geliefd voelen. Als we deze energie voelen zitten we lekker in ons vel. Sensualiteit en seksualiteit worden nogal eens met elkaar verward. Seksualiteit komt diep vanuit ons bekkengebied. Onze sensualiteit zit meer aan de oppervlakte van ons lichaam, bij onze huid, het activeert onze zintuigen in positieve zin. Je kunt sensualiteit in je hele lichaam voelen, als een subtiele trilling. Als je haar voelt ben je vol leven. Het is een kleine stap om opgewonden te raken, maar aphrodite’s energie kan ook los van erotische gevoelens bestaan.

In deze workshop onderzoeken we hoe we onze eigen aphrodite’s energie kunnen opwekken en kunnen genieten van de subtiele beweging van je eigen lichaam. We respecteren de (fysieke) afstand met ander. Marlie besteedt in haar workshop ruimte aan grenzen (aangeven) in contact met andere mensen, zodat je je te allen tijde veilig en ontspannen kunt voelen.

 

18 oktober zondagmiddag – (deze workshop wordt verplaatst naar een nader te bepalen tijdstip, je kunt wel je interesse aangeven door een mail te sturen info@biodanzametmarlie.nl). verdiepingsworkshop: Leven vanuit affectieve intelligentie met een lezing door Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans te Naarden. Aanmelden: info@biodanzametmarlie.nl.

Biodanza is ontworpen om meer geluk in het leven te brengen. Intellectuele intelligentie wordt in onze cultuur vaak hoog gewaardeerd. Maar er bestaat ook een affectieve intelligentie (op het gebied verbondenheid en liefde) en die wordt vaak enorm onderschat in onze maatschappij. Biodanza brengt vaak meer geluk in het leven doordat we juist de affectieve intelligentie stimuleren. We kunnen boven onszelf uitstijgen (trancendentie) en de waarde van het echte leven steeds meer ervaren. Het leven zelf neemt een steeds centralere plaats in. Dat is leven vanuit het biocentrische principe. Je krijgt als het ware het inzicht en de moed om biocentrisch te leven. Dit geeft verbinding met andere mensen, de natuur, het universum/ met alles dat bestaat. Uiteindelijk wordt alles en iedereen hier veel gelukkiger van.

Tijd: 14.00-17.30 uur.

Aanmelden: info@biodanzametmarlie.nl

Bijdrage: E 30,- vooraf over te maken op rekening NL70 Rabo 0135542812 M. Wetemans/ Weesp o.v.v. je naam en datum.

Waar: studio Nia (1 e etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden.

 

31 oktober didactische verdiepingsdag voor (aankomende) docenten, biodanza school Utrecht. Progressiviteit en groei van je weekgroep. E90,- Aanmelden bij Els Stam info@stamdebasis.nl

 

1 november zondagmiddag: biodanza & healing tao – herfst/longen. Laurentiuskerk Weesp. €45,- Aanmelden: info@biodanzametmarlie.nl. Info: zie hieronder “opladen & uitrusten”.

 

Het mysterie van liefde, verdiepingsworkshops

De workshops nodigen uit om ons te verdiepen in het mysterie van liefde – met mannen en vrouwen. 

lees meer… »

Opladen & uitrusten

Een nieuwe cyclus Biodanza & Healing Tao start in februari 2020!

We volgen in deze jaarcyclus de seizoenen. De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven, ieder seizoen heeft eigen kracht en kwaliteiten en daar kun je gebruik van maken. Als je met het seizoen meebeweegt, verlies je geen energie maar krijg je het. In deze jaarcyclus leer je hoe. De jaarcyclus wordt voor de derde keer georganiseerd. lees meer… »