Marlie

Ik ben Marlie Wetemans (1976) en ik ben geboren en getogen in Limburg. Na de afronding van mijn opleiding Facilitair Management in Wageningen heb ik ervaring op gedaan in diverse banen en bedrijfstakken. In 2006 kwam ik in contact met biodanza. Biodanza inspireerde en raakte mij diep waardoor ik besloten heb de biodanza leraren opleiding te volgen (biodanza school Utrecht) in 2013 heb ik deze afgerond. Daarna heb ik de didactische biodanza opleiding afgerond in 2019 en mag ik biodanza docenten begeleiden en opleiden. Een nieuwe stap is het ‘samen leren’ programma voor biodanza docenten wat ik geef in samenwerking met de biodanza school van Amsterdam. Ik houd er van om in beweging te zijn zowel geestelijk als lichamelijk. Door biodanza ben ik beter in contact gekomen met mijn lichaam, het is als thuiskomen in mijzelf. Biodanza gaat voor mij over aanwezig zijn, aandacht hebben voor dat wat er in mij leeft, het is een ervaring die ik graag wil delen met andere mensen. Ben je benieuwd naar de lessen en wat biodanza voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor de proeflessen. Je bent welkom om het zelf te ervaren!

 

Liefdescoaching
Naast biodanza docente en didactisch docent ben ik liefdescoach en help ik mensen bij het vinden van een passende relatie. Ook voor andere liefdesvragen kun je bij mij terecht. Website: www.liefdescoaching.nl, mail: info@liefdescoaching.nl. 

 

Licenties
International Biocentric Foundation (IBF reg. nr. 1318) en aangesloten bij de Vereniging Biodanza docenten Nederland (VBN). Kvk nummer 90767039.

 

 

 

Gesprekken – aandacht voor ervaringen in biodanza 

In een biodanza les wordt door de deelnemers in principe niet gesproken. De reden hiervan is dat we niet goed tegelijk kunnen voelen en praten. De gevoelens bij bewegingen/ dansen in biodanza zijn vaak betekenisvol en kunnen een diepe impact hebben die intense bewustwording- en veranderingsprocessen in gang zetten. Het kan daarom soms prettig zijn om over ervaringen, beleeft tijdens een biodanza sessie te praten.

Het betreft thema’s die bij het leven van mensen horen zoals bijvoorbeeld: verbinding, intimiteit, afwijzing, jaloezie, gevoelens, fysieke aanraking, gezien en gehoord worden, zelf- expressie, zelfbescherming en grenzen, zelf- liefde, eenzaamheid, balans in geven-ontvangen.

In kleine groepjes van 4 tot 5 personen kan hierover gepraat worden. Een 1-op -1 sessie is ook mogelijk. Interesse? Mail me graag op info@biodanzametmarlie.nl

 

 

Marlie in het Nieuws

Nationale biodanza week 13 t/m 19 april. 

Nationale biodanza week | Al het nieuws uit Weesp (weespernieuws.nl)

 

Benefiet ‘Dansen voor vrede’ heeft ruim €1020 opgebracht voor het Rode Kruis. Samen dansen met 57 dansers dansen op 21 dec 2023.  

Biodanza benefietavond ‘Dansen voor Vrede’ succesvol | Al het nieuws uit Weesp (weespernieuws.nl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digitale editie Almere DEZE WEEK 22 februari 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jubileum 10 jaar biodanza met Marlie in Weesp, 26 okt. 2022 

Biodanza: al tien jaar vrij bewegen in Weesp | Al het nieuws uit Weesp (weespernieuws.nl)

 

 

 

 

 

 

 

Benefietavond ‘dansen voor vrede’ in Weesp levert €1022,- op. 15 april 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 mei 2021

Marlie kan hossende Ajacieden niet rijmen met haar dichte dansschool | Al het nieuws uit Weesp (weespernieuws.nl)

 

Stefan Stasse danst biodanza met Marlie tijdens de uitzending NPO radio 2, Almere 6 september 2018. 

Dansen voor kwf kankerbestrijding. 

 

Almere Filmwijkerkrant, oktober 2016

Radio Weesp, 6 april 2016

Margriet Body Special,  23 januari 2015

Margriet body special Interview

TV omroep Flevoland, Binnen de Dijken, 3 februari 2014

 

Almere Deze week, 14 augustus 2013

De Gooi en Eemlander, Regionaal nieuws, 8 jan 2013

Biodanza bij de Nationale Vitaliteitsdag (NVD) 24 mrt 2013

“Verliefd op het leven met Biodanza” feb 2013, Vecht Journaal

Het Vecht Journaal, 13 sept 2012

Weespernieuws, 5 sept 2012