Locaties

Er zijn wekelijkse groepen in Almere en Weesp. Tussentijds instromen is mogelijk. In Naarden is er met enige regelmaat een proeflessen serie.  

Overige workshops/ dansdagen vind je bij events.

Aanmelden en vragen: info@biodanzametmarlie.nl / 06-24617030.

 

 

ALMERE (wekelijks op dinsdagochtend)

Aanvang: 10.00 -11.30 uur. De zaal is open om 9.45 uur. 

Tussentijds instromen is mogelijk. Welkom!

Adres Filmwijkbuurtcentrum, Walt Disneyplantsoen 76/78, Almere.
Buslijnen 6, 10 en RET stoppen voor de deur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WEESP (wekelijks op woensdagavond) 
Aanvang 20.00 -21.30/21.45 uur.  De zaal is open om 19.45 uur.

Adres Papelaan 126, Weesp.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Vanaf station Weesp is het 15 minuten lopen. Het gebouw ligt naast de voetbal- en tennisvelden en is goed bereikbaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAARDEN  (vrijdagochtend)

Met enige regelmaat wordt er een proeflessen serie aangeboden. Je kunt je interesse hiervoor kenbaar maken door een email te sturen naar info@biodanzametmarlie.nl.

Adres: Sportcentrum de Lunet (danszaal 1ste etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Parkeren kan gratis en voor de deur.

 

 

 

 

 

Tarieven Weesp en Almere 

* Abonnement: 10 lessen voor  150,- (13 lesweken geldig)
* Kennismakingsaanbod: eerste les  15,- + gratis les binnen 2 weken.
* Losse lessen: 17,-

Abonnementsgeld graag vooraf overmaken op rekeningnummer NL70 RABO  013.55.42.812 t.n.v. M. Wetemans te Weesp, o.v.v. biodanza cursus en je naam. Losse lessen of kennismakingslessen kunnen contant betaald worden voor de les. 

Mocht je graag willen deelnemen maar is de prijs niet haalbaar vanwege je financiële situatie? neem dan contact op. Het streven is dat iedereen mee kan dansen, misschien vinden we samen een oplossing. Er is ook een studentenkorting. 

Gratis les? Neem iemand mee ter introductie, wanneer deze persoon daarna een abonnement neemt krijg jij een gratis les.

 

Vakantie Almere 2022: zomervakantie vanaf 12 juli na de zomer begint het vanaf 6 sept. Mogelijk gaan we nog buiten dansen of organiseer ik wat op andere plekken. 

Vakantie Weesp 2022: zomervakantie vanaf 13 juli, na de zomer begint het vanaf 7 sept. Mogelijk gaan we nog buiten dansen of organiseer ik wat op andere plekken.  

 

De locaties zijn allen goed bereikbaar zoals vanuit Diemen, Amsterdam-Oost, Gaasperplas, IJburg, Watergraafsmeer, Duivendrecht, Driemond, Aboude, Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en het Gooi en de Vechtstreek.

 

De weeklocaties op de kaart