Geef je vitaliteit een boost!

Opladen & uitrusten, biodanza & healing tao, retraite dagen 2022

Boost je vitaliteit en bewustzijn als antwoorden in deze tijd.

Zondagmiddag: 27 november. De laatste van dit jaar. 

Biodanza werkt met dans, muziek, contact en verbinding. We dansen op verschillende muziekstijlen en dansen alleen, met iemand anders of met de hele groep. Naast dat het plezierig is om te doen helpt het in contact te zijn met je gevoel en om uitdrukking te geven aan jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: Uit je hoofd en met je lichaam in beweging!

Healing Tao komt uit het Chinese taoïsme en is gebaseerd op de wijsheid van de organen. Door bewust met je lichaam aan de slag te gaan verhoog je de stimulerende werking van je vitale systemen. Je schoont je lichaam op en herlaadt het. De tao heeft een systeem waarin 5 vitale organen symbool staan voor seizoenen, emoties en elementen. De meditaties helpen je om je immuunsysteem een boost te geven. Iedere middag besteden we aandacht aan een thema, achtereenvolgens water (winter / de nieren), hout (lente / de lever), vuur (zomer / het hart), aarde (nazomer / de milt) en metaal (herfst / de longen).

Tijdens de meditatie lig je comfortabel onder een deken met je hoofd op een kussen. Ieder seizoen een middag voor jezelf om te genieten, lekker op te laden en uit te rusten.

Helend, energie gevend en diepe ontspanning… iedere keer weer!

Data 2022

Zondagmiddag:

27 november. 

Programma

13.00-15.00 Inleiding & biodanza
15.00-16.00 Pauze 
16.00-17.30 healing tao & afronding

Bijdrage

Deelname €75,- per middag.

Aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL70 RABO 013.55.42.812  t.n.v. M. Wetemans te Weesp o.v.v. je naam biodanza & healing tao.

Annuleringsvoorwaarden, er vindt geen restitutie plaats.

Aanmelden & informatie

Mail naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl of 06-24617030. Je aanmelding is definitief na het overmaken van de bijdrage. Voor iedere middag ontvang je een email met informatie over de middag.

Locatie

Yoga-Today. Achtergracht 16, Weesp. Gratis parkeren en bereikbaar per OV op 5 minuten loopafstand.

Organisatoren

Biodanza en organisatie: Marlie Wetemans www.biodanzametmarlie.nl www.liefdescoaching.nl

Healing Tao: Veronique Kilian, www.trainjegelukscompetenties.nl.

We volgen in deze retraite de seizoenen. De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven, ieder seizoen heeft eigen kracht en kwaliteiten en daar kun je gebruik van maken. Als je met het seizoen meebeweegt, verlies je geen energie maar krijg je het. In deze retraite leer je een jaar lang hoe je je vitaliteit een boost kan geven. Wegens succes wordt dit in 2022 voor de zesde keer georganiseerd.