Opladen & uitrusten

biodanza & healing tao 2021!

We volgen in deze jaarcyclus de seizoenen. De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven, ieder seizoen heeft eigen kracht en kwaliteiten en daar kun je gebruik van maken. Als je met het seizoen meebeweegt, verlies je geen energie maar krijg je het. In deze jaarcyclus leer je hoe. De jaarcyclus wordt voor de vijfde keer georganiseerd.

Biodanza werkt met dans, muziek en contact. We dansen op verschillende muziek stijlen en dansen alleen, met iemand anders of met de hele groep. Naast dat het plezierig is om te doen helpt het je in contact te zijn met je gevoel en om uitdrukking te geven aan jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: Uit je hoofd en met je lichaam in beweging!

Healing Tao komt uit het Chinese taoïsme en is gebaseerd op de wijsheid van de organen. Door bewust met je lichaam aan de slag te gaan verhoog je de stimulerende werking van je vitale systemen. Je schoont je lichaam op en herlaadt het. Tijdens de meditatie lig je comfortabel onder een deken met je hoofd op een kussen. Tijdens de meditatie staat iedere dag een nieuw orgaan in de ‘spotlight’, dit zijn achtereenvolgens; de nieren, de lever, het hart, de milt en de longen.

Ieder seizoen een middag voor jezelf om te genieten, lekker op te laden en uit te rusten.

Veilig in beweging, we houden ons aan de covid-richtlijnen, zoals opgesteld door de danssector en vereniging biodanza Nederland. 

Data 2021

30 mei, 4 juli, 12 september, 21 november.  

Programma
13.00-15.00 Biodanza
15.00-16.00 Pauze 
16.00-17.30 Healing Tao & afronding

Bijdrage
Deelname losse middagen: €55,-   Jaarcyclus (4 zondagen) €160,- 
Aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL70 RABO  013.55.42.812 t.n.v. M. Wetemans te Weesp o.v.v. je naam en datum Biodanza & Healing Tao. Informeer wel vooraf of er plek is, email info@biodanzametmarlie.nl. 

Aanmelden
info@biodanzametmarlie.nl  of  06-24617030. Na aanmelding ontvang je een mail met informatie. 

Locatie
Yoga-Today. Locatie Achtergracht 16 óf Laurentiuskerk, Blomstraat 36 Weesp. (Als de kerk beschikbaar is is het in de kerk en anders op de Achtergracht, na aanmelding ontvang je hiervan bericht)
Gratis parkeren en bereikbaar per OV op 5 minuten loopafstand.

Organisatoren

Biodanza en organisatie: Marlie Wetemans.

Healing Tao: Veronique Kilian (www.trainjegelukscompetenties.nl en www.krachtmeeting.nl).