Dansend naar liefde

Al dansend naar de liefde 

Met enige regelmaat organiseren wij ‘Al dansend naar de liefde’. Op dit moment is er nog geen gepland. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? stuur dan een email naar info@biodanzametmarlie.nl.  

In deze workshop maak je al dansend kennis met de elementen die je nodig hebt voor het gezond en spannend houden van een duurzame relatie. 

Denk daarbij aan verbinding, gezonde seksualiteit en sensualiteit, verleiding, communicatie en je mannelijke en vrouwelijke kracht.

Biodanza werkt met een combinatie van muziek, dans, contact en emoties. Het is een uitnodiging om tijdens de workshop te genieten van de bewegingen van ons lichaam. Marlie en Hans besteden in de workshop ruimte aan grenzen (aangeven) in contact met mensen, zodat je je te allen tijde veilig en ontspannen kunt voelen.

De kracht van biodanza is om meer liefde in je leven te brengen. Liefde en het hebben van fijne relaties is iets wat wezenlijk bijdraagt aan een gelukkig leven. We kennen liefde gericht op één persoon (of enkele) en de universele liefde. De meeste mensen verlangen in ieder geval naar één speciale partnerrelatie. Het is tegenwoordig relatief gemakkelijk om online snel in contact te komen met potentiële geliefden, maar hoe gaat het dan verder? Hoe hou je het spannend en leuk? Daarover gaat deze workshop.

Wie zijn Marlie Wetemans en Hans Gierkink?
Marlie en Hans zijn beide zowel biodanza docent als coach op het vlak van liefde en relaties. Marlie geeft wekelijkse biodanzalessen in Almere, Weesp/Amsterdam en verzorgt verdiepingsdagen. Ze is didactisch docent en hiernaast heeft ze haar praktijk op het vlak van liefdescoaching. Hans is biodanza docent en naast de wekelijkse biodanza lessen in Amsterdam begeleidt hij singles middels workshops en coaching naar een vervullende relatie.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, dus voor singles en mensen met een relatie.

Wanneer 

Datum wordt gepland. 

19.30-21.30u. met de mogelijkheid om te dansen  en na te praten tot 23.00 u. 

Waar

SAW gebouw, Papelaan 126b, Weesp. Het is het middelste gebouw en er is een ruime parkeerplaats(gratis). Circa 10 min lopen vanaf het station Weesp. 

Kosten

€25,-

Aanmelden

Stuur een email naar info@biodanzametmarlie.nl en maak je bijdrage over op de rekening t.n.v. M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 o.v.v. je naam en datum. Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Wanneer we je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

 

Welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops stuur dan een email naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl. 

Websites van Marlie www.biodanzametmarlie.nl en www.liefdescoaching.nl. en van Hans www.biodanza-amsterdam.org en.www.singlecoaching.nl.