Met je voeten in de klei en je hoofd in de hemel

Een biodanza dansdag  met als thema ‘met je voeten in de klei en je hoofd in de hemel’ met Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans op zondag 2 oktober in Naarden.  

Een dansdag uit de lijn van transcendentie van biodanza; zich verbonden weten met het grote geheel. Verder kijken dan het eigen belang en verbinding voelen met de natuur en met het leven op zich, als wonder, voorbij het meet- en weegbare.

Deze dag is geschikt voor mensen met biodanza en of lichaamswerk ervaring. Wanneer wij je niet kennen vernemen we graag iets over je ervaring. Bij twijfel neem even contact met ons op. 

Meenemen: iets lekkers om te delen tijdens de gezamenlijke lunch, een dekentje, trui en sokken om het op ieder moment behaaglijk te kunnen hebben en een flesje water.

 

Wanneer

zo. 2 oktober. 

11.00u tot ca 17.30u. Ontvangst is vanaf 10.30u. Koffie/thee en wat lekkers staat klaar. 

Waar

Studio Nia, Naarden. Sportcentrum de lunet Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Studio Nia heeft op de 1e etage een sfeervolle danszaal met een houten vloer en een aangenaam lounge gedeelte. 

Parkeren kan gratis en voor de deur. Kom je met het OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren. 

Kosten

De dag kost €70, laag inkomen €40, overvloed €90

Aanmelden

Stuur een email naar info@biodanzametmarlie.nl en maak je bijdrage over op de rekening t.n.v. M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 o.v.v. je naam en datum. Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Wanneer we je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

Wie zijn Marjolein en Marlie? Marjolein heeft jarenlange biodanza ervaring en ze verzorgt al jaren de vertalingen voor internationale docenten. Ze zet zich met hart en ziel in om de theorie van biodanza toegankelijk(er) te maken in Nederland. Marlie heeft biodanza in 2006 ontdekt, de biodanza school van Utrecht afgerond in 2013 en sinds 2019 didactisch docent. Marjolein en Marlie zijn gedreven om de biodanza lessen te integreren in het dagelijkse leven. 

Welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops stuur dan een email naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl.