Mysterie van liefde, seksualiteit en de verbinding met de natuur

Biodanza dansdagen om ons te verdiepen in het mysterie. 

Met enige regelmaat organiseer ik dansdagen. 

Interesse? mail naar info@biodanzametmarlie.nl, ik noteer je naam op de maillijst, je kunt je daarna ook eenvoudig weer uitschrijven. 

Voor wie zijn deze dagen geschikt? Voor iedereen die zich wil verdiepen in dit onderwerp. Of je nu wel of niet in een relatie zit, dat maakt niet uit ook niet of je er veel of weinig mee bezig bent. Je hebt wel ervaring in biodanza of ander lichaamswerk. Als we je niet kennen horen we graag iets over je achtergrond, bij twijfel graag even contact opnemen.

De kracht van biodanza is om meer liefde in je leven te brengen. Het draagt bij aan een gelukkig leven. Biodanza werkt met combinatie van dans, muziek, verbinding en emoties.

Het is mijn streven bij te dragen aan de heling van liefde, seksualiteit en verbinding met de natuur dit doe ik middels biodanza, liefdesgesprekken en rituelen.

Wanneer

Waar

Meestal in Naarden of Weesp of op uitnodiging in andere plaatsen.

Studio Nia, Naarden. Sportcentrum de lunet Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Studio Nia heeft op de 1e etage een sfeervolle danszaal met een houten vloer en een aangenaam lounge gedeelte. 

Parkeren kan gratis en voor de deur. Kom je met het OV dan kun je op het station Naarden-Bussum een leenfiets huren. 

 

Kosten

 

Aanmelden

Stuur een email naar info@biodanzametmarlie.nl en maak je bijdrage over op de rekening t.n.v. M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 o.v.v. je naam en datum. Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Wanneer we je niet kennen vernemen we graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

Meenemen

iets lekkers om te delen tijdens de gezamenlijke lunch, een dekentje, trui en sokken om het op ieder moment behaaglijk te kunnen hebben en een flesje water.

 

Welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops stuur dan een email naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl. 

 

Marlie Wetemans  -Weesp(Amsterdam), Almere, Naarden – www.biodanzametmarlie.nlwww.liefdescoaching.nl