Het mysterie van liefde – leven vanuit affectieve intelligentie

Zondag 10 oktober een dansdag met Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans. Een dag om ons te verdiepen in het mysterie van liefde.

Wat is liefde? Liefde heeft voor ieder mens een andere betekenis. Liefde kan nooit helemaal ontrafeld worden, heb je een liefdesmysterie ontrafeld dan dient zich weer een volgend mysterie aan. Liefde blijft altijd vragen oproepen. Waar we ook zijn in ons leven en wat we ook hebben meegemaakt, door ons te verdiepen in wie wij zijn komen we steeds dichter bij onze essentie en dat is liefde. 

Een dansdag om ons te verdiepen in het mysterie van liefde, met deze keer het bijzondere thema ‘leven vanuit affectieve intelligentie’. 

Biodanza is ontworpen om meer geluk in het leven te brengen. Intellectuele intelligentie wordt in onze cultuur vaak hoog gewaardeerd. Maar er bestaat ook een affectieve intelligentie (op het gebied verbondenheid en liefde) en die wordt vaak enorm onderschat in onze maatschappij. Biodanza brengt vaak meer geluk in het leven doordat we juist de affectieve intelligentie stimuleren. We kunnen boven onszelf uitstijgen (transcendentie) en de waarde van het echte leven steeds meer ervaren. Het leven zelf neemt een steeds centralere plaats in. Dit geeft verbinding met andere mensen, de natuur, het universum/ met alles dat bestaat. Uiteindelijk wordt alles en iedereen hier veel gelukkiger van.

Praktische informatie

Zondag 10 oktober.

11.00-17.30 uur.

Vanaf 10.40 staat koffie, thee en wat lekkers klaar, graag eigen lunch meenemen.

We dansen 2 vivencias en tussendoor is er een ruime pauze.

Locatie 

Papelaan 126, Weesp. We dansen in een ruime zaal met goede ventilatie. Er is voldoende/gratis parkeergelegenheid. Vanaf het station Weesp is het ongeveer 10 minuten lopen.

Het is naast de tennis- en voetbalvelden. Op het terrein zijn 3 gebouwen, we dansen in het is het middelste gebouw. 

Aanmelden

info@biodanzametmarlie.nl. 

Met jouw betaling reserveer je jouw plaats. Rekening NL70 RABO 0135542812. Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan ontvang je je bijdrage retour gestort. Bij afmelding in de laatste week voor de workshop wordt €15 in mindering gebracht of je geeft een vervanger op, afmelding op de dag zelf betaal je de helft.  

Als ik je niet ken verneem ik graag iets over je biodanza en/of lichaamswerk ervaring.

Bijdrage   

Standaard: €65,- (laag inkomen: €35,- overvloed: 85,-).

 

Wie zijn Marjolein van der Kruijf en Marlie Wetemans?

Marjolein heeft jarenlange biodanza ervaring, zij heeft vele weekenden met Rolando Toro gedanst en verzorgt, sinds jaren, de vertalingen voor internationale docenten. Ze zet zich met hart en ziel in om de theorie van biodanza toegankelijk(er) te maken in Nederland. Marlie heeft biodanza in 2006 ontdekt, ze heeft de biodanza opleiding gedaan 2009-2013 en is didactisch docent. Sinds 2012 heeft ze weekgroepen in Almere, Weesp en Naarden; altijd met veel plezier. Marjolein en Marlie hebben de biodanza lessen geïntegreerd in hun eigen leven.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops stuur dan een email naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl,  je ontvangt een email zodra ze gepland zijn. 

 

Marlie Wetemans  -Weesp(Amsterdam), Almere, Naarden – www.biodanzametmarlie.nlwww.liefdescoaching.nl